Hård torsdag

Frukost: Lätt kesella smoothie ( mixade ner Hallon, blåbär och mango)

Efter det åkte jag och plockade upp joel för förmiddagspasset! Vi började med att riva av 5km på björnön, det är nog sveriges hårdaste slinga på 5 km den är sjuk! men vi gjorde den riktigt fort faktiskt, nästa gång blir det att ta tid =). Sentog vi oss vidare till klubben och körde ett par ronder plattor, fick faktiskt in ett bra flyt i boxningen. Vart en extra lång stretch efter plattorna också. Joel kommer ersätta Mattias när vi åker till Göteborg och The Zone nästa helg! Tråkigt med Mattias fot, lider med honom.
Tack för grym träning Joel!

Efter träningen åkte jag till Sign delight och pratade med Hélene. Det är dem som kommer trycka våra Walk in T-shirts. Tack för hjälpen!




efter det vart det raka spåret ´hem och Lunch: Kycklingfile med ångkokta grönsaker och till det lite salsa blandat med kesella.

Sedan var det dags för ett till möte denna gången med peter på Sportköket, mötet gick väldigt bra och det verkar som vi kommer kunna ha lite utbyte av varandra så från och med 9/5 kommer dem att vara en av mina sponsorer.




Sedan var det dags för dagens siskta träningspass! vart en rejäl uppvärmning och sedan 1h BJJ sparring. kändes riktigt bra och körde mycket med Anders idag, han är så in i h*****e dutigt så det finns inte. Man får ge allt men ändå har han ess i rockärmen.


Tack för idag alla! det var en dag med fullt ös!

vart även glatt överraskad av en sak idag men det är min hemlighet.

onsdag!

Igår var en tråkig dag på alla sätt och vis! Först på morgon passet; jag, Mattias och Joel sparrades, det gick riktig bra, tills sista ronden vi skulle köra, Mattias drar en spark och träffar med sin fot rätt in i mitt skenben, fotens size var obeskrivlig, upp till rötgen och träffa ortoped. RESULTAT: 1 månad i gips och på kryckor, två brutna ben i foten, tråkigt som fan!!

Kvällspasset gick åt skogen, inga kommentarer på det!

Idag ringde väckar klockan vid 09 00, tog mig en smoothie av bär och banan,sen iväg hämta Joel vår första destination Himlabacken, gick riktigt bra och som jag sagt tidigare konditionen är grym ! efter löppasset drog vi till klubben för lite säck, gick också jäkligt bra! Mattias och André kom förbi och vi tog oss till Kajens schysst sallad till lunch!

Tack för träningen idag Joel :)

ikväll blir det en promenad till Klinta IP för att kolla div. 4 fotboll efter det så nalkas det El Classico på tv! blir tidigt i säng träning imorgonbitti! The Zone Närmar sig! kommer bli grymt =)

FIGHTING BY OMPU



mycket träning och mycket jobb

det är ungefär vad jag sysslat med dem här dagarna, det är fullt ös med träning in för matchen och förberedleserna går riktigt bra =)

Innan påsk fick jag hem lite saker i från Ompu, sakerna är väldigt användbara för min träning, gå in och kika på deras saker! www.ompufightline.com
under påsk helgen var jag upp i dalarna på sollerön hos min kusiner det har varit underbart skönt, ska åka dit efter matchen har jag tänkt mig!

Om ni vill läsa lite mer om min match kika in http://mmanytt.se/the-zone/the-zone-fc-inferno-marcus-carnefjord-vs-max-hederstrom/#more-38235


Nu är det träning sen vidare till jobbet =) take care allehopa

my new best friend

Min bästa vän heter Himla backen! Min dag startade med lite uppfriskande backträning med Mattias och hans hundar, det gick riktigt bra och min kondition är i topp! Belöningen efter att man sprungit upp och ner ex antal gånger är utsikten över mälaren.
himlabacken vy





 efter träningen tog jag mig hem och käkade lite frukost! och lagade matlådan inför kvällen, det naklas 8 timmar i ICA lagrets frys!!

Innan jobbet åkte jag förbi Kroppsvärksta'n för 60 minuters massage det var riktigt skönt idag också, musklerna återhämtar sig på ett helt annat sätt!
efter massagen var det bara att röra sig mot ica!
Såhär ser frys munderingen ut:


Thats how we roll!

Efter jobbet tog jag en sväng förbi Ninos som kommit hem till Sverige igen efter 3 veckor i Staterna. Jag, Ninos och Evy kikade på min Match från VFC 2, kan ju säga att det pirrar skönt i kroppen när man ser matchen :)
Fick även en present av Ninos& George ett par as feta shorts uppskattas till tusen!

Slutligen läste precis att det inte blir någon match för jycken i Superior 30 april, beklagar verkligen och hoppas du kryar på dig!


Lill Lördag!

Först en liten kortfatting av gårdagen, började dagen med intevaller i himlabacken gick riktig bra, tills efter sista rundan då jag stuka till foten på vägen ner, men det var inte så illa som jag först trodde, träffade sedan upp Anders utan för kroppsvärksta'n för 60 minuters massage! Kan verkligen rekomendera Helene, det var riktigt skönt och hon tryckte verkligen ut musklerna på rätt sätt och hittat späningarna! så tveka inte, unna er en massage




 massage

ONSDAG

började dagen med en schysst frukost
- osötad müsli med hallon och blåbär.

Mötte sedan upp Mattias på klubben och körde skuggboxning, säck och rörelse träning, var riktigt skönt pass!
kom hem tog en dusch sen blev det ett litet snack med Magnus från Ompu ( www.ompu.com ) om lite prylar inför min kommande match!

Lunchen idag bestod av
-custom made chilicon carne med fullkornsris

Var sedan och hämta bilen hos farsan som varit grym att byta till sommardäck, han är grym!

På eftermiddagen blev det löpning och fys på björnön med min kusin, det var kul att träffa honom, ska försöka ses i helgen igen. efter det drog jag till klubben och körde lite mer fys sedan lite plattor, höll sedan i thaiboxningspasset,

var en trött kille som kom hem ikväll och tryckte i sig rester ifrån lunchen!

Snart match längtar så sjukt mycket :) prata med george nyss också han och ninos är hemma från sin resa, blir att ses så snart som möjligt, godnatt folket!!!


Intervall!

Goddagens, idag vaknade jag ändå hyffsat tidigt, tog den obligatoriska kaffe+ snus på morgonen. sen drog jag iväg och fixade lite ärenden.

dagens träning bestod av 40 min intervalllöpning! kommer bli mycket löpning den här veckan jobbar väldigt mycket kväll!

Frukost
-osötat müsli med fil
-2 ägg

snart är det off to work, hoppas att dem släpper hem oss lite tidigare idag så man kanske kan hinna träna ett pass nr 2.

Uppladdningen för The Zone är i full gång, vikten är där den ska och är mer motiverad än någonsin för att träna!

Lunch & Kvällsmat
- kyckling & fullkorns ris med spenat

Ta det lugnt

Helgen

Fredag- tog sovmorgon var sjukt trött efter att ha jobbat till 2250 kvällen innan! Jobbade ett 3 h pass på ICAA dem behövde lite hjälp! åkte sedan och tränade lite lätt på säck och efter det sprang jag. På eftermiddagen tog jag mig hem till Mattias och blev bjuden på käk. Jobbade sedan från 21 00 till 03 00 på BMB, var lugnt ibörjan av kvällen men sedan vart det ändå lite tryck!

Lördag- klockan ringde kl 10 00 var bra mör efter nattensjobbpass. Hämtade upp Mattias och tog oss till klubben för BJJ träning, det var riktig skön träning med fokus på nedtagningar och en heldel sparring!
Efter passet tog vi oss till Himlabacken för löpning, det gick riktigt bra och känns att man är i bra form!
efter träning drog jag, Mattias, hans barn och en polare ner på stan för en fika och lite annat! kvällen spenderades som entrévärd på brukshotellet i Halstahammar. Var en riktigt lugn kväll och inte alls stökigt!

Söndag- Idag blir det vilodag ifrån träningen jobbat så pass mycket i helgen och sen ska jag jobba kväll på ICA ikväll också! ska bara fixa lite hemma sen blir det att ta sig till jobbet!

Hoppas alla haft en bra helg! Ladda inför nästa vecka!


Trött!

Idag kan jag säga att min kropp är lagom sliten! betyder att det var bra tränat igår:) idag vart det vilodag, tog lite sovmorgon, sedan kom Mattias och Johan förbi och hämtade upp mig! ´Vi tog en sväng sen vart det lite lunch, avslutade med en riktigt schysst smoothie!

När jag kom hem var det inprincip veva ihop matlåda och sticka och jobba! Ica lagrets frys 1430-2250 Jippi!

Nu är det officiellt! kommer att gå match i The Zone den 7 maj, fan va kul det kommer bli!!!!!!

Läs mer på http://www.fightermag.se/nyheter/2011-04-07/carnefjord-gor-burdebut

The Zone Unbreakble


Halvtid i veckan!

Dagen började med att kl ringde 0430! dags för morgon träning med Jonas, idag var det otroligt svårt att ta sig upp. Kan bero på att dem skickade hem oss tidigare från jobbet så jag hann med att träna ytterligare ett pass igår kväll! Fys och stående brottning singerat Dean Moore från våran samarbetsklubb i Eskilstuna, det var tufft men min kondition och styrka är riktigt bra men ska utveckla den!. Till morgon träningen då, idag körde vi mycket fokus på boxningen och att slå snabbt och explosivt, vi nötte även på detaljerna i hur man rör sig vid ett visst slag! Tack Jonas för en grym AHAAA!!! upplevelse idag ;) körde även igenom ryggen idag på gymmet direkt efter träningen.

Frukost:
-
Gröt med blåbär och mango!  man måste ju mixa till det ibland

På förmiddagen mejlade jag med en organisation som ordnar med Idrottsstipendier kombinerat med studier i USA, skulle vart häftigt att gå på college och brottas men eftersom jag är proffs så säger regelverket i USA ifrån så det var ju synd.

Lunch:
-Kyckling filé till det en grönsallad med bönor,champinjoner, rivna morätter!

Lunchträning idag vart det också, med Mattias och Joel. 20 min ordentlig uppvärmining sedan 40 min riktigt hård och bra sparring. Älskar sparring! det är det ultimata, som när man var liten och spelade fotboll och körde två mål på träningarna, haha.

Efter träningen vart det hem för projekt STORstädning, behövdes verkligen och nu är det denzelitet i lyan!

Tog sedan en promenad till klubben var där 45 min innan jag skulle hålla fysträning för Thaiboxningsgruppen, körde en lång stretching och bara tog det lugnt var riktigt skönt faktsikt och välbehövligt.
Thaigruppens pass bestod av en grundlig uppvärmning 20-25 min efter det stationsfys
för hela slanten, det som är bra med den här formen är att man hela tiden byter övning och jobbar i grupp, tycker att man får ut det där lilla extra + att man får ett högt tempo!

Tack för idag! =)


Tuesday

Vart lite sovmorgon idag det är alltid skönt =) alarmet ringde på min iphone 4 vid 9, jag glömde tillägga det igår att min telefon som gick sönder var en 3gs men när jag skulle hämta ut min nya hade dem uppgraderat den, tackar tackar!

Vart en kopp kaffe sen gick jag ut på en promenad! känns att våren är på G, det gillar vi!

Frukost
- Fruktgröt med hallon och blåbär
- apelsinjuice

Eftersom jag jobbar kväll idag så vart det en löprunda ner till klubben och sen intervall på säcken! Vart att nöta och gå igenom det Jonas och jag körde igår, när ja sprang hem vart det intervalllöpning!

Lunch
-Köttfärsås med kidney bönor och färska champinjoner till det långkornigt fullkornsris

Annars har det blivit att sitta och klicka på datorn och mosa telefonen full med music så man överlever kvällen på jobbet, är så otaggad. hade gärnat tränat ikväll, kroppen är i bra skick och träningen går fruktansvärt bra! men men cash is king! så är det.
Läste också  på www.MMAnytt.se att Chris Leben ska möta Wanderlei på UFC 132, kommer bli en grym match och tror och hoppas att Wanderlei slaktar Leben!
 
Kvällsmålet
-samma lika som lunchen!

Hoppas alla får en bra kväll och mitt tips för dagen är att gå ut och njut av att inte frysa =)


Dessa tröjor hade mina vänner som kom och såg min match i karlstad =) fick en t-shirt av dem =)


Ny vecka nya möjligheter!

Jag har nu vart vaken i 10h för kl 04 45 imorse ringde klockan och det var dags att kliva upp, lagom sliten efter att jobbat kväll igår och kommit hem vid 23 ungefär, Jonas skulle komm och hämta mig för Mits träning. Slängde i mig en kopp java och 1 koffein tablett för att komm igång.  Vi körde 1 timme mits med fokus på att slå medans man rör sig framåt. Vill få in mer explosiva kombinationer medans jag tvingar bak min motståndare. Sett över det hela är jag nöjd med dagens mitspass, men det behövs förbättringar annars skulle man ju inte behöva träna eller hur!

Efter träningen kom jag hem och käkade frukost det blev :

- två hårkokta ägg
- Gröt med lite blåbär och hallon i
- Ett glas jucie

GLÄDJANDE BESKED!!!!
tyvär måste jag hålla någon/några dagar till på det men det kommer snart!

Pratade med Magnus från OMPU idag också, dem ska skicka lite prylar och kläder som jag kan träna i.
Kolla in deras produkter på www.ompu.com Riktigt grymma saker i hög kvalitet! Rekomenderas!

Lunch
- Kycklingsallad med fullkorns bulgur

Kvällsträning ala Anders Thelin
Började passet med Uppvärning som var riktigt schysst, sedan var det fys & nedtagningar/svep på löpande band. riktigt kanon pass. Hade även ett riktigt bra samtal med anders innan träningen om just min träning och hur vi ska kunna lägga upp den :) 
Måste verkligen tacka mitt team för all uppbackning som jag får, ger en alla möjligheter att nå hur långt som helst




Kvällsmål
- Kyckling och ris


Idag hann jag också med en sväng på stan med Marcus han skulle fixa lite saker och jag slog följe, passade på att kika in hos telenor och se om min Iphone kommit tillbaka, haha helt sjukt vad man kan sakna en mobil! har ju haft hem gammal Sony ericsson i två veckors tid nu. Men jag har inte lite tillräckligt mycket tydligen, självrisk 600 spänn! jaha, tack så mycket. Men men nu kan man träna med spootify igen! saknat det på gymmet.

fick ett grymt telefonsamtal nu på kvällen men det håller jag för mig själv!

Tack för mig! peace




April 4, 2011

I denna blogg kommer det mesta fokus att ligga på min träning och mitt tävlande och sådant som kretsar runt detta. Det kommer även komma inslag av resten av mitt liv men träningen är en sådan stor del av mitt liv så det blir mest om det.

Kortfattat om mig
Namn:
John Marcus Carnefjord
Ålder: 21 (1989-07-26-xxxx)
Vikt: Tävlingsvikt -84kg / Träningsvikt 88-90kg
Längd: 178 cm
Bor: Centrala Västerås
Familj: Mor & far + en lillebror
Intressen: Träning & hälsa, resor och socialt umgänge
Arbete: Som lagerexpeditör på ICA Lagret & entrevärd på divérse nattklubbar.
Mål: Att kunna livnära mig på det jag älskar mest MMA, att uppfattas som en förebild för yngre idrottare/motionärer och visa att ingenting är omöjligt.

MMA:n
Klubb:
Västerås Fight Team (VFT)
Träningsbakrund: Judo när jag var 8-10 år & mellan 13-14 år karate mest som motionsform, Min första kontakt med MMA tog jag som 16 årig gymnasie student, det var en kille i skolan som tränade Thaiboxning på klubben som fick mig lite intresserad, kom dit överviktig och riktigt kass på allt kampsport heter. Mitt mål när jag började var att hitta en rolig motionsform och gå ner i vikt, men allt eftersom så började mitt intresse att växa och genom hård träning och arbete gjorde jag framsteg, det första tillkännagivandet på min utveckling var när Christian frågade om jag ville vara med och köra sparring med sparring gruppen för första gången. Det var en härlig timme som jag spenderade på rygg mountad och vart manglad. Jag var snabb med att ta del av all träningen klubben erbjöd  MMA, SW och Muay Thay vilket jag idag är väldigt glad att jag gjorde. Sedan början av 2010 har vi slagit ihop oss med Västerås ända Brazilizan Ju jutsu klubb också vilket har gett mitt ground game en rejäl skjuss. Just nu så kör jag på förfullt och gick min första proffs match i MMA 19 mars i år.
Tävlingsmeriter: Ex antal SW matcher, silver i SGL -99kg (2009) 2 Swedis shootfighting legue vinster (submission) Upcoming glory 6 Holland vinst rond 2 (armbar), Freestyle combat open vinst rond 1 (armbar) Vision Fighting Championship 2 (pro MMA) vinst (decision)
Team: Anders Thelin; Brazilian ju jutsu & fys
           Mattias Nilsson; Boxning & MMA
           Christian Jansson; Submission Wrestling & MMA
           Jonas Brandstedt; Muay Thai 
           Mikael Odehag; Muay Thai
Sponsorer: Ompu - Rehab and Fitness (www.ompu.com), Ligger i förhandling med ytterligare 2 st.


sådär nu har ni lite kött på benen jag kommer försöka updatera så ofta som möjligt om min träning mm 







WINNERS NEVER QUIT AND QUITERS NEVER WIN


RSS 2.0